KIADVÁNYOK A LAGOM ÉLETÉRZÉS JEGYÉBEN

EBOOK LAGOM – TÉL

A LAGOM A MINDENNAPOK BOLDOGSÁGÁNAK A ZÁLOGA. A tökéletes középút a svédek filozófiája szerint.

A svéd életérzés megismerésével átvehetünk olyan gondolatokat, cselekedeteket, építhetünk be új szokásokat a mindennapjainkba, amivel harmonikusabban, kiegyensúlyozottabban élhetünk. A Lagom Neked Magazin ebook Lagom kiadványai ebben segíthetnek. Fedezd fel, és csempészd be velük saját mindennapjaidba a Lagom életérzést!

Könyvsorozatunk első részének középpontjában az ősz évszaka áll. A 28 oldalban a melegebb évszakról a hűvösebb időszakra való átváltásról olvashatunk Lagom módra, a szerző személyes őszi svédországi élményein keresztül.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE, és mi elküldjük a Lagom. Mindig velem van ősszel is című kiadványunkat, amihez az őszi adventi Bingó játékunkat is mellékeljük!

Olvass bele az oldalképekre kattintva!

Olvasóink véleménye

Nagyon szeretem ezt az érzést, több könyvem is van és szivesen olvasgatom.

Lőrincz Marianna

Frappáns, egyszerű érthető. Követendő példa lehet számunkra. Van még mit tanulni a svédektől. Imádom az IKEA-t pont ezért. Egyszerű, természetes anyagok használata. Viszont nem megyek túl sűrűn az IKEA – ba mert ihletet kapok és ha nem tudom megvalósítani akkor bosszankodom

Molnár Ágnes

Polgár Ágnestől hallottam először a Lagomról. Tetszik a svédek életfilozófiája, és Ágnes jó ötleteket ad arra az írásában, hogyan tudjuk megvalósítani az életünkben a „nem túl sok, de nem is kevés” elvét.

Enikő

Értékelés küldése Lagom Neked E-book Tél

10 + 11 =