Barion Pixel

Gyűjtsd velünk a nyári lagom élményeket!

Ismét játékra hívunk! – Küldj egy fotót!

 

Meríts nyári programötleteket a kártyáról, valósítsd meg az összest vagy közülük csak azokat, amik különösen tetszenek neked.

Örökítsd meg a legjobb pillanatot és küldj egy fotót arról, hoogy láthassuk neked melyik program volt a kedvenced, és hogyan élted azt meg!
Ne feledd, a lagom jegyében játszunk, nem a tökéletesség a lényeg, hanem csupán az, hogy jól érezzük magunkat.

Mi a cikkeinkkel is segítünk neked abban, hogy egy-egy programot a lehető legszínesebben élhess meg. Olvasd el a játékhoz kapcsolható írásainkat a további tippekért.

Kövess bennünket a közösségi oldalakon is, amiken további posztokkal igyekszünk hozni a svéd életérzést. Lagom Neked is.

E-mal cím, ahová várjuk a fotókat:

info@lagomneked.hu

E-mail tárgya:
2024 nyara

Azok közül, akik velünk tartanak
3 (három) főt sorsoltunk ki, akik a sorsolás sorrendjében a következőt nyerhetik:

Első helyezett: 1 Fehér Lagom Neked póló (S-M-L méret egyikében) + meglepetés
2. helyezett: 1 Lagom Neked bögre (a választott felirattal)
+ meglepetés
3. helyezett: Lagom Neked Csokoládé válogatás + meglepetés

A játék: 2024. augusztus 31-e 23:59-ig tart

A sorsolást: 2024. szeptember 4-én szerdán 20 órakor végezzük a Névsoroló Programmal. A nyerteseket e-mailben és posztban értesítjük a sorsolást követő három napon belül. A nyereményeket 2024 szeptemberében küldjük el a nyerteseknek.

A játékszabályzatot ITT éred el. Fontos tudni: A fotókat a játék promóciója alatt közösségi oldalunkon bemutathatjuk, amibe a beküldéssel egyidejűleg hozzájárulásodat is megadod.

Azoknak, akik még nem játszottak velünk jelezzük: Kizárólag azok a fotók indulhatnak a játékban, amelyek minden kétséget kizáróan saját készítésűek, és a játékban szereplő valamelyik programélményről szólnak.

Játékhoz kapcsolódó cikkek