Barion Pixel

3 részes zöldségtartó zsák bevásárláshoz, tároláshoz

8,790.00Ft

A százszázalékos organikus pamutból varrt három részes Lagom Neked zöldségtartó zsákok vásárláshoz, otthoni tároláshoz.  Jól szellőznek, penészedés nélkül tárolható bennük a zöldség. Zöldségtartó zsákjaink magyar gyártású, százszázalékosan organikus pamut anyagból varrt, kézzel és nagy örömmel festett svéd design mintákkal, háromféle méretben.

Compare
Cikkszám: LN-100 Kategória:

Leírás

Leírás

A százszázalékos organikus pamutból varrt három részes Lagom Neked zöldségtartó zsák vásárláshoz, otthoni tároláshoz.  Jól szellőznek, penészedés nélkül tárolható bennük a zöldség.

Zöldségtartó zsák szettben

  • 3 féle méretben
    Nagy: 29 x 43 cm
    Közepes: 25 x 29 cm
    Kicsi: 21 x 27 cm
  • 100% organikus pamutból
  • kézzel festve

Zöldségtartó zsákjaink magyar gyártású, százszázalékosan organikus pamut anyagból varrt, kézzel és nagy örömmel festett svéd design mintákkal.

Nincs két egyforma darab, ezt kérlek vedd figyelembe rendeléskor, ahogyan azt is, hogy kézzel készült mivolta miatt eltérhet a képen látottól, de nagymértékben hasonlít rá. Használatkor a kenyeret, zöldséget további csomagolás nélkül, önmagában tegyük be. És ne zárjuk se szekrénybe, se kenyértartó dobozba, csak lógassuk fel valahol a konyhában, hogy a vidám skandináv minták mosolyt csaljanak az arcunkra.

Kezelési útmutató

– kézzel mosható
– mosógépben kímélő programon mosható, maximum 30 fokon és 15-20 fokon
– amennyiben kenyeret, élelmiszert tartunk benne öblítő használatát kerüljük
– fehérítő használata tilos
– szárítógépben vagy a a fűtőtesten való szárítást sem ajánljuk
– a textil vasalható, de kérjük a mintát inkább kerüld ki a vasalóval