Barion Pixel

Lagom bögre – Pont jó. Mint ez a bögre.

3,000.00Ft

Kávé, tea vagy valami más? Lagom bögre pont jó társad lehet a kedvenc forró vagy hideg italodhoz. Egy bögre, ami az év minden szakában veled lehet, ha hideg van, ha meleg. Se nem sok, se nem kevés. Pont jó. Mint ez a bögre. 

Compare
Cikkszám: LN-121-5 Kategóriák: ,

Leírás

Leírás

Kávé, tea vagy valami más? Lagom bögre pont jó társad lehet a kedvenc forró vagy hideg italodhoz. Egy bögre, ami az év minden szakában veled lehet, ha hideg van, ha meleg. Se nem sok, se nem kevés. Pont jó. Mint ez a bögre. A Lagom kifejezés definíciójával.

Kiváló minőségű, gyöngyházfényű, fehér kerámiából készült. Egyszerű, de stílusos kialakítása bármilyen alkalomra megfelelő, fogyaszd akár otthon a reggeli kávédat, igyál belőle a munkahelyeden vagy akár egy baráti összejövetelen.

A felirat a bögre mind a két oldalán látható,  így a balkezesek ugyanolyan kényelemmel használhatják, mint a jobbkezesek.

Használható mikrohullámú sütőben, és mosogatógépben is mosható, így többszöri használat után is megőrzi a nyomtatási minőségét és a gyöngyházfényét.

A Lagom bögre nemcsak funkcionális darab, hanem stílusos kiegészítője is lehet a konyhádnak. Használd otthon vagy vidd el magaddal a munkahelyedre, a  3 dl-es bögre tökéletes méret egy kávéhoz, teához.

Növeld magadban a lagom életérzést valamelyik fehér kerámia bögrénkkel vagy csészénkkel.

A bögréket A bögrés lány külön a mi megrendelésünkre gyártotta Neked.