Barion Pixel

Lagom csésze. Pont jó. Mint ez a Bögre

3,000.00Ft

Ha szeretnéd a svédek kávézási kultúráját az otthonodba vagy a munkahelyedre csempészni, akkor jó helyen jársz!

A Lagom bögre pont jó társad lehet a kedvenc forró italodhoz. Egy csésze, ami az év minden szakában veled lehet, ha hideg van, ha meleg. Se nem sok, se nem kevés. Pont jó. Mint ez a csészebögre.

Jöhet bele egy espresszo, egy mochaccino, egy mocha vagy egy cappucino ízlés szerint. A Fika csésze pont jó társad lehet a kedvenc forró italodhoz.

Ha szeretnéd tudni, hogyan kávéznak a svédek olvasd el EZT a cikket.

 

Compare
Cikkszám: LN-121-10 Kategóriák: ,

Leírás

Leírás

Ha szeretnéd a svédek kávézási kultúráját az otthonodba vagy a munkahelyedre csempészni, akkor jó helyen jársz!

A Lagom csésze pont jó társad lehet a kedvenc forró italodhoz. Egy csésze, ami az év minden szakában veled lehet, ha hideg van, ha meleg. Se nem sok, se nem kevés. Pont jó. Mint ez a csészebögre.

Jöhet bele egy espresszo, egy mochaccino, egy mocha vagy egy cappucino ízlés szerint. A Lagom csésze pont jó társad lehet a kedvenc forró italodhoz.

Ha szeretnéd tudni, hogyan kávéznak a svédek olvasd el EZT a cikket.

Vásárlás előtt még jó, ha tudod, hogy a Lagom csésze kiváló minőségű, gyöngyházfényű, fehér kerámiából készült. Egyszerű, de stílusos kialakítása bármilyen alkalomra megfelelő, fogyaszd akár otthon a reggeli kávédat, igyál belőle a munkahelyeden vagy akár egy baráti összejövetelen.

A felirat a csésze mind a két oldalán látható,  így a balkezesek ugyanolyan kényelemmel használhatják, mint a jobbkezesek.

Használható mikrohullámú sütőben, és mosogatógépben is mosható, így többszöri használat után is megőrzi a nyomtatási minőségét és a gyöngyházfényét.

A Lagom csésze nemcsak funkcionális darab, hanem stílusos kiegészítője is lehet a konyhádnak. Használd otthon vagy vidd el magaddal a munkahelyedre, a  1,2 dl-es csésze tökéletes méret egy espresszo, egy mochaccino, egy mocha vagy egy cappucino italhoz.

A csészéket, bögréket A bögrés lány külön a mi megrendelésünkre gyártotta Neked, Nektek.

Érdekelhetnek még…