Barion Pixel

FRISSÜLJ – Áfonyás esszenciális illatolaj

999.00Ft

A FRISSÜLJ Áfonyás illatolaj az otthonodba varázsolja az erdei gyümölcsök illatát. Az illatolajok kiválóan alkalmasak belső terek igény szerinti illatosítására elsősorban aromalámpába, párologtató edénybe csepegtetve. Továbbá illatkeverékek, gyertyák készítéséhez.

Compare
Cikkszám: LN-119-1 Kategória:

Leírás

Leírás

A FRISSÜLJ Áfonyás esszenciális illatolaj az otthonodba varázsolja az erdei gyümölcs különlegesen finom, édeskés illatát. Otthonod üde és varázslatos illatú lesz, túlzások nélkül.

Hogyan? A Lagom Neked illatolajok hosszan megőrzik az illatokat, mert úgynevezett dipropylene glykol , rövidítve DPG olajjal vannak oldva. A DPG biztonságos alap, melyet az illatolajok oldására használnak, annak érdekében, hogy hatásosabbak, hosszan élvezhetőek legyenek.

Fontos tudni, az illatolajak nem azonosak az illóolajokkal, aromaterápiás hatásuk nincs. Az illatolajok kiválóan alkalmasak belső terek igény szerinti illatosítására elsősorban aromalámpába, párologtató edénybe csepegtetve. Továbbá illatkeverékek, gyertyák készítéséhez.

Ne használd elektromos árammal működő diffúzorokba! Bőrrel érintkezve allergiás reakciókat válthat ki, használd óvatosan!

A termék csomagolási pontosságáról rendeléskor tájékoztatunk: csavaros kupakkal vagy adott esetben cseppentős fejjel ellátva szállítjuk. Átlátszó, fehér üvegben vagy éppen barnában.

Otthonod mellett, a munkahelyeden is használhatod, amennyiben a környezet és a munkatársaid megengedik. Jó tudni, ha óvatosan használjuk, akkor nem hivalkodó az illata.

A Frissülj – Áfonyás esszenciális illatolaj 

A Frissülj – Áfonyás esszenciális illatolaj aromalámpába és párologtatókba: Elég néhány cseppet csepegtetni a párologtató edénybe az aromalámpába és az esszencia áthatja majd az egész házat.

Tisztítószerekbe: Néhány cseppnyi áfonyás illatolaj segít elrejteni a kellemetlen szagokat és frissességet kölcsönöz a tisztított felületeknek.

1 kis üvegcse pontosan 10 ml űrtartalmú áfonyás esszenciális illatolajat tartalmaz.

További információ

További információk

Tömeg 0.012 kg