Barion Pixel

Pont jó – Földi szeder esszenciális illatolaj

999.00Ft

A PONT JÓ  földi szeder esszenciális illatolaj az otthonába varázsolja az erdei gyümölcsök illatát. Mintha csak egy erdei sétát tenne. 

Az illatolajok kiválóan alkalmasak belső terek igény szerinti illatosítására elsősorban aromalámpába, párologtató edénybe csepegtetve. Továbbá illatkeverékek, gyertyák készítéséhez.

Elfogyott

Compare
Cikkszám: LN-119 Kategóriák: ,

Leírás

Leírás

A Pont jó – Földi szeder esszenciális illatolaj otthonába varázsolja az erdei gyümölcsök aromáját. Mintha csak egy erdei sétát tenne.

A Lagom Neked illatolaj ráadásul hosszan őrzi meg az illatát, mert úgynevezett dipropylene glykol, rövidítve DPG olajjal vannak oldva. A DPG biztonságos alap, melyet az illatolajok oldására használnak, annak érdekében, hogy hatásosabbak, hosszan élvezhetőek legyenek.

Fontos tudni, az illatolajak nem azonosak az illóolajokkal, aromaterápiás hatásuk nincs! Az illatolajok kiválóan alkalmasak belső terek igény szerinti illatosítására elsősorban aromalámpába, párologtató edénybe csepegtetve. Továbbá illatkeverékek, gyertyák készítéséhez.

Ne használd elektromos árammal működő diffúzorokba! Bőrrel érintkezve allergiás reakciókat válthat ki, használd óvatosan!

A termék csomagolási pontosságáról rendeléskor tájékoztatunk: csavaros kupakkal vagy adott esetben cseppentős fejjel ellátva szállítjuk. Átlátszó fehér üvegben vagy éppen barnában.

1 kis üvegcse pontosan 10 ml űrtartalmú földi szeder esszenciális illatolajat tartalmaz.

Otthonod mellett, a munkahelyeden is használhatod, amennyiben a környezet és a munkatársaid megengedik. Jó tudni, ha óvatosan használjuk, akkor nem hivalkodó az illata.

A Pont jó – Földi szeder esszenciális illatolaj 

A Pont jó – Földi szeder esszenciális illatolaj aromalámpába és párologtatókba: Elég néhány cseppet csepegtetni a párologtató edénybe az aromalámpába és az esszencia áthatja majd az egész házat.

Tisztítószerekbe: Néhány cseppnyi földi szeder illatolaj segít elrejteni a kellemetlen szagokat és frissességet kölcsönöz a tisztított felületeknek.

További információ

További információk

Tömeg 0.012 kg