Barion Pixel

Lagom Neked LÉLEGEZZ Aromaterápiás szójagyertya

4,420.00Ft

A levendula és édeskömény aromaterápiás Lélegezz szójagyertyák tiszta illóolajokból és természetes szójaviaszból készülnek, hogy levegőhöz, felfrissüléshez juthass!

Ezek a tiszta olajkeverékek arra szolgálnak, hogy támogassák a kiegyensúlyozott gondolkodást, relaxációt, energiát, jó kedélyállapotot és sokminden mást. Használat közben a levendula és az édeskömény aroma lassan, finoman oldódik fel és megtölti a helyiséget valódi aromaterápiás illattal.

5 készleten

Compare
Cikkszám: LN-120 Kategória:

Leírás

Leírás

A levendula és édeskömény aromaterápiás Lélegezz szójagyertyák tiszta illóolajokból és természetes szójaviaszból készülnek, hogy levegőhöz, felfrissüléshez juthass!

Ezek a tiszta olajkeverékek arra szolgálnak, hogy támogassák a kiegyensúlyozott gondolkodást, relaxációt, energiát és jó hangulatú kedélyállapotot teremtsen. Használat közben a levendula és az édeskömény aroma lassan, finoman oldódik fel és megtölti a helyiséget valódi aromaterápiás illattal.

A gyertya üveg csomagolása klasszikus és egyaránt modern stílusa remek kiegészítője lesz az otthonodnak. Ha elégett a gyertya mosószeres vízzel mosd ki, és az üveg ismét felhasználható lesz.

Minden gyertya fokozatos adagolással, kézi öntéssel készül, az égés ideje kb. 40 óra

 

Lélegezz levendula és édeskömény aromával:

A levendula aroma jellegzetes, virágos és nyugtató illatot áraszt. Segíthet a szorongás és az álmatlanság enyhítésében. A levendula illata frissességet és harmóniát sugall, és a pozitív hangulatot is támogatja. Az édeskömény aroma jellegzetes, fűszeres és enyhén édes illatot áraszt.

Az édeskömény illata frissítő és élénkítő, és serkenti a koncentrációt. Az édeskömény frissességet és energiát sugároz, és serkenti az érzékszerveket.

Mindkét aroma esetében fontos megjegyezni, hogy az egyéni érzékenység különböző lehet. Egyes embereknek a levendula és az édeskömény illata kellemes és jótékony hatást gyakorolhat, míg mások számára lehet, hogy kevésbé vonzó vagy akár irritáló hatást fejthet ki. Mindig fontos figyelni a saját érzéseidre és reakcióidra, amikor az aromaterápia vagy illatok használatáról van szó.

További információ

További információk

Méretek 9 × 7.5 cm

Érdekelhetnek még…