BINGÓ játékunkban a LAGOM filozófiájának megfelelő egyszerű, otthon megvalósítható programokat ajánlunk. Ezúttal lépésről-lépésre érheti el a fredagsmys, azaz a kellemes, hangulatos péntek estéket. A svéd Fredagsmys-ről ITT olvashat külön.

Töltse le, nyomtassa ki a kártyát és ikszelje be azt, amit már megvalósított!

Amennyiben követné a Bingóhoz kapcsolódó Facebook esemény játékunkat is, akkor kattintson IDE.

Jó szórakozást, kellemes péntek estéket kívánunk!

Hangulatos péntek estékhez kötődő Bingó játékunk kártyája

A svédek, akárcsak mi magyarok péntekre kellőképpen elgyötörté válnak a hétköznap nyüzsgésében, amitől ők tudatosan meg akarnak szabadulni ahhoz, hogy a hétvége már csak a pihenésről szóljon. A svédek ezért péntek este elvonulnak a világ elől: kényelmes öltözékkel, zamatos falatokkal, frissítő italokkal, kellemes hangulatot adó kellékekkel. Családi vagy baráti körben egy fredagsmys-re avagy kellemes péntek estére.

A svédek nem bízzák a véletlenre a péntek estéjüket. Már akár a hét közepétől készülnek a fredagsmys-re, amit tényleg így lehet a legjobban magyarra fordítani: kellemes-hangulatos péntek este. Általában előre megtervezik, kivel töltenék el az estét, milyen jellegű ételeket fogyasztanának és milyen programot választanának arra, hogy igazán kellemes péntek estéjük legyen. Otthon, vagy vendégségben. Mert a péntek estéken nem feltétlenül csak a szűk családi kör van jelen. A tágabb családtagok éppúgy együtt péntekezhetnek, mint a barátok vagy a munkatársak. Kinek, hogyan esik jól. Kinek, hogyan Lagom, vagyis pont jó.